Tafel outlet nodig?

Bent u op zoek naar een tafel outlet? Wij maken uw persoonlijke tafel geheel op maat en volledig naar uw wensen. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Zo bespreken we wat voor een houtsoort u graag wilt, welke behandeling de tafel krijgt bij aflevering en hoe het onderstel eruit komt te zien. Wij werken met verschillende materialen, zoals eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en RVS. Doordat wij met hoogwaardige houtsoorten werken, is iedere tafel anders. Al onze producten zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen en zo is iedere boomstam uniek en geeft een ander patroon. Wilt u graag een mooie en unieke tafel waar veel mensen aan kunnen zitten om een hapje en een drankje te nuttigen? Of zoekt u een kleine subtiele tafel die mooi in het midden van de ruimte staat? Wij hebben een breed assortiment en daardoor enorm veel keuze. Naast ons assortiment aan tafels, hebben wij ook een mooi aanbod in barkrukken, stoelen en zelfs in banken. De keuze is reuze is bij onze tafel outlet! Bent u benieuwd naar ons aanbod? Bekijk dan snel het aanbod op de website of kom langs in onze showroom in Giessen.

Tafel outlet bij De Tafel Knaller

In onze tafel outlet staan verschillende tafels tentoongesteld. In het echt zijn de tafels altijd nog mooier dan dat u ze op de website kunt zien. In onze showroom kunt u uw tafel voelen en ruiken. Vindt u ook dat hout zo’n unieke geur heeft? Het geeft gelijk een gevoel van rust aan uw woning. Wij gaan graag met u in gesprek en maken samen met u een ronde door onze showroom. U kunt uw wensen uitspreken en wij lopen samen door de showroom zodat u een goed beeld krijgt van onze collectie en mogelijkheden. Zit de gewenste tafel of afmeting er niet tussen in onze tafel outlet? Alle tafels zijn op maat te maken voor u.

Tafel outlet op maat

Een tafel is een belangrijk onderdeel in huis. Een tafel is ook erg persoonlijk. Iedereen vindt andere tafels mooi. Het begint al bij het houtsoort dat u bij ons kunt kiezen. Gaat u voor een robuuste tafel, een tafel met een industriële look of een eiken houten tafel. In onze webshop kunt u zien welke tafels wij maken en verkopen. Laat u inspireren door het ruime aanbod! Of u een tafel via de webshop of in onze showroom koopt, hij wordt altijd thuisbezorgd. Bij u thuis wordt hij ook gemonteerd door één van onze werknemers. U hoeft zich niet druk te maken hoe de tafel perfect in elkaar moet. U kunt vanaf dag één al genieten van uw tafel op maat.