Tafel online kopen

Bent u op zoek naar een winkel waar u tafel online kopen kunt doen? Wij beschikken over een uitgebreide webshop waar alle ‘standaard’ artikelen in staan. Onder standaard artikelen verstaan wij artikelen die zo aan u geleverd kunnen worden. Wilt u graag een tafel op maat, dan kunt u inspiratie in onze webshop opdoen voor de vele mogelijkheden. Een tafel is vaak het middelpunt in de woning waar iedereen bijeen komt voor het eten of om gezellig een hapje en een drankje met vrienden of familie te nuttigen. Het is een plek waar gezelligheid samenkomt bij een tafel waar u trots op bent dat hij in uw bezit is. Wij helpen u graag met een tafel op maat naar aanleiding van uw wensen. Onze showroom is in Giessen gevestigd. Zien wij u binnenkort verschijnen in onze showroom? Wij leiden u graag rond door onze showroom en vertellen u over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij zijn het adres waar u voordelig uw tafel online kopen kunt.

Tafel online kopen bij De Tafel Knaller

Wilt u een tafel online kopen? Bent u op zoek naar een specifieke tafel? Zoekt u een bepaald soort hout voor het blad? Wilt u graag een onderstel van staal of juist een tafel die helemaal van hout is? Bij ons zijn meer dan 50 combinaties mogelijk. Staat uw droomtafel op de website ertussen? Aarzel dan niet langer, want bij ons kunt u tafel online kopen. Ons gehele assortiment is in de webshop te vinden. Wij zorgen ervoor dat de tafel bij u thuisgebracht wordt en daar gemonteerd wordt. Zo kan de tafel tijdens het vervoer niet beschadigen en kunt u snel gebruik maken van uw tafel. 

Over De Tafel Knaller!

De Tafel Knaller is een onderdeel van NietZomaarHout. Wij zijn een jong en gemotiveerd team dat zich sinds maart 2010 bezig houdt met het leveren en op maat maken van binnen- en buitenmeubelen. Al onze producten zijn van houtsoorten gemaakt. Onze showroom zit gevestigd aan de Handelstraat 12 in Giessen. Bij ons kunt u terecht voor onder andere eetkamerstoelen, banken, tafels, kasten, tuinmeubels, accessoires en RVS frames. Bij ons kunt u elk blad met een ander onderstel combineren. Wij hebben robuuste tafels van Teakhout, Eikenhout en Steigerhout welke geheel op maat gemaakt worden voor u. Wilt u advies op maat over welke meubels het beste bij u in huis passen? Dat is geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op! Wij komen op locatie meubels inmeten of advies op maat geven over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.