Tafel online bestellen

Tafel online bestellen

Bent u op zoek naar tafel online bestellen? Wij hebben een ruim en divers assortiment in onze webshop. In de webshop treft u echter wel alleen onze ‘standaard’ modellen aan. Onder standaard modellen verstaan wij modellen die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Met meer dan 50 combinaties hebben wij een ruim en divers aanbod. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende houtsoorten, maar ook de stalen onderstellen zijn in diverse maten en vormen verkrijgbaar. Daarnaast is er bij ons ook de mogelijkheid om een tafel volledig op maat te laten maken. Hiervoor is onze webshop een ware inspiratiebron. Een tafel is een belangrijk meubelstuk in huis. Het is de plaats waar iedereen bij elkaar komt voor de maaltijd of om gezellig met vrienden of familie een hapje en een drankje te nuttigen. Bij tafel online bestellen heeft u de unieke tafel al binnen een week in huis. Op iedere tafel zit minimaal 2 jaar garantie en alle onderdelen worden thuis geleverd en gemonteerd. Wij monteren de poten en zetten de tafel op de gewenste plaats. Zo hoeft u zelf niet te prutsen en wordt er niets beschadigd. Wij zijn het adres waar u voordelig een tafel online kunt bestellen. 

Tafel online bestellen bij De Tafel Knaller

Wilt u een tafel online bestellen? Heeft u een specifiek model in gedachten, maar kunt u dit model niet vinden in het assortiment? Geen probleem! Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen over een tafel op maat. In dit gesprek willen wij graag alle mogelijkheden bespreken. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten en is het mogelijk om diverse stalen onderstellen te bevestigen onder de tafel. Niet alleen onderstellen van staal zijn mogelijk maar wij kunnen de tafel ook compleet van hout maken. Bij ons zijn er meer dan 50 verschillende combinaties mogelijk. Staat uw droomtafel er op de website niet tussen? Aarzel dan niet langer want bij ons kunt u een op maat gemaakte tafel online bestellen.

Over De Tafel Knaller!

De Tafel Knaller is een onderdeel van NietZomaarHout. Al bijna 10 jaar zijn wij actief in deze branche. De Tafel Knaller bestaat uit een jong en gemotiveerd team dat zich sinds maart 2010 bezig houdt met het leveren en op maat maken van binnen- en buitenmeubelen. In al onze producten zijn houtsoorten verwerkt. Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? U bent welkom in Giessen. Heeft u een tafel gezien maar twijfelt u nog? Dan kunt u altijd nog op een later tijdstip de tafel bestellen.