Goedkope tafel nodig?

Bent op zoek naar een goedkope tafel van hout? Of het nu gaat om een robuuste, industriële of eiken tafel, wij hebben het allemaal in ons assortiment. Onze tafels worden van 100% eerlijk hout gefabriceerd en hebben altijd een minimale garantie van 2 jaar. Elk blad is met verschillende onderstellen te combineren. Zo heeft u altijd een goedkope tafel die precies bij uw interieur past! Heeft u bij ons al een tafel gekocht en bent u op zoek naar een behandelset voor uw tafel? Wij hebben verschillende behandelsets in ons assortiment zitten om weer jarenlang te kunnen genieten van uw tafel. Wij zijn een jong en gemotiveerd bedrijf dat zich sinds maart 2010 bezig houdt met houten tafels en het leveren van op maat gemaakte binnen- en buitenmeubelen.

Goedkope tafel bij De Tafel Knaller

Op zoek naar een goedkope tafel? Houdt u van meubels die van hout gemaakt zijn in combinatie met een onderstel van staal? Wij gaan met de nieuwste trends mee en blijven ons steeds ontwikkelen. Wij hebben een unieke collectie meubels die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Wij werken onder andere met de materialen eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Al onze meubels hebben een stoere uitstraling en zijn volledig op maat te maken. Weet u niet goed wat voor een meubel bij u in huis past? Wij komen graag langs bij u om advies op maat te geven of voor het inmeten van een meubel. Wij helpen u graag bij het zoeken van een passend meubel.

Goedkope tafel voor optimaal gebruik

Wilt u graag een tafel in huis waar het gezin elkaar kan ontmoeten en gesprekken aan kunnen gaan met elkaar? Onze tafels stralen een bepaalde sfeer uit die bij iedereen goed in de smaak valt. Heeft u al een idee hoe uw droomtafel eruit moet zien, maar ziet u deze niet in ons assortiment staan? In onze showroom staan nog meer modellen dan op de website staan. Staat hij ook in onze showroom er niet tussen? Dan kunnen wij een goedkope tafel op maat maken voor u. Zien wij u binnenkort verschijnen in onze showroom in Giessen?

Over De Tafel Knaller!

De Tafel Knaller is onderdeel van NietZomaarHout. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen over een tafel op maat. In het gesprek kunt u aangeven welke houtsoort u graag wilt, hoe deze behandeld moet zijn en wat voor een onderstel u kiest. Nadat het ontwerp klaar is, wordt er met u opnieuw gekeken of er nog onderdelen aangepast moeten worden. Wij leveren uw meubels thuis af en monteren alles op de gewenste plaats. U hoeft bij ons niet zelf aan de slag om de tafel in elkaar te zetten.