De Tafelknaller!

Goedemiddag allemaal en welkom op De Tafelknaller! blog pagina.
Hier zullen wij u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen, wat de verschillende mogelijkheden en materialen zijn en hoe u ons product het beste kunt onderhouden.

Wij van De Tafelknaller doen ons uiterste best om stoere robuuste en unieke eetkamertafels uit voorraad en tegen een scherpe prijs te leveren.
Alle modellen welke wij in voorraad hebben staan en komen op de website.
Van alle getoonde tafels zijn de onderstellen ook onderling te wisselen.

Gemakkelijk online bestellen

De bedoeling van De Tafelknaller is om het u als comsument zo makkelijk mogelijk te maken. Daarom proberen wij zo veel mogelijk modellen en combinaties van verschillende tafels zo duidelijk mogelijk op onze website te zetten. Vervolgens moet het erg eenvoudig zijn om deze online te bestellen en af te rekenen alvorens uw nieuwe robuuste tafel binnen 5 werkdagen aan huis wordt gemonteerd!
U vindt op onze website de meeste stoere en robuuste tafels maar ook slanke Eikenhouten tafels en modellen met bijvoorbeeld een visgraat blad.
Buiten het tafel assortiment hebben wij ook prachtige en robuuste salontafels en een outlet!

Tafels op maat

Buiten het standaard unieke en robuuste tafel assortiment bieden wij ook maatwerk. Mocht u nou een geweldige tafel online hebben gezien maar u zou hem graag in een afwijkend maat willen? Dan kan dat in bijna alle gevallen voor u op maat gemaakt worden. U kunt hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Service

De Tafelknaller heeft service hoog in het vaandel staan.
Zo proberen wij u op afstand zo goed mogelijk te helpen door middel van onze website welke altijd up to date is.
Verder zijn wij de hele week, ook in de avonduren en weekenden bereikbaar per telefoon, mail en whats-app.
Mochten wij er samen met u op afstand niet uitkomen zijn wij altijd bereid stalen en voorbeelden op te sturen of langs te komen bij u aan huis voor advies.

U kunt ook via social media op de hoogte blijven van onze acties en nieuwe producten: Facebook

* Levertijd indien het een voorraadproduct betreft.

** De garantie geldt alleen voor het tafelblad en onderstel. Behandeling en vlekken zijn uitgesloten van garantie, dit omdat een tafel van natuurproduct een onderhoud behoeft.

12% Korting met de code korting12

Levertijd 3 tot 5 werkdagen *

Niet goed? geld terug!

2 Jaar garantie op alle tafels **

Ophalen of bezorgen

Bezoek onze showroom