Dunne tafel

Dunne tafel kopen bij De Tafel Knaller

Bent u op zoek naar een dunne tafel van hout? Wij kunnen unieke en bijzondere tafels van hout in een dunne variant aan u leveren. Vaak geeft een grove houtsoort een robuuste uitstraling. Misschien wilt u een subtiele houten tafel in uw kamer en dan is een dunne tafel een optie. Wij kunnen elke dikte regelen voor u. U geeft aan ons de maten door en wij maken het op maat. In de webshop ziet u verschillende modellen waarbij het blad al vrij dun is. Zo krijgt u een beeld van de mogelijkheden en de uitstraling van een dunne tafel.

Dunne tafel bij De Tafel Knaller

Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat uw dunne tafel een ware blikvanger in huis wordt. Onze webshop is altijd up-to-date en het is een inspiratiebron door de vele mogelijkheden. Wij hebben wij ook een jong en gemotiveerd team voor u klaar staan. Zij helpen u graag om een dunne tafel op maat te maken of advies op maat te geven. Wilt u graag dat wij op locatie komen inmeten? Dat kan bij ons! Wij komen graag langs om naar de ruimte en het interieur te kijken en op basis hiervan advies op maat te geven. Wij zitten al meerdere jaren in het vak en weten waar wij over praten. Wij zijn de hele week geopend. In de avonduren en weekenden zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Dunne tafel online te bestellen

Bij ons kunt u de dunne tafel via de webshop bestellen. Ziet u een tafel die volledig naar wens is maar vindt u het tafelblad te hoog? Dan kunt u in de webshop aangeven hoe u de hoogte wilt hebben en wij maken het! Wij hebben vele ‘standaard’ modellen voor u zodat u makkelijk de keuze kunt maken. De standaard modellen zijn modellen die uit voorraad geleverd worden. Bij deze modellen zijn meer dan 50 combinaties mogelijk.  Wij zorgen ervoor dat na bestelling de tafel binnen 5 dagen geleverd en gemonteerd wordt. Wij monteren de poten onder de tafels zodat u niet moeilijk hoeft te doen. Wij zijn dagelijks met tafels en stoelen bezig en weten precies hoe wij alles moeten monteren.

Over De Tafel Knaller!

Op alle modellen die wij verkopen heeft u minimaal 2 jaar garantie. Wij hebben een ruim en divers aanbod en daardoor zijn de mogelijkheden eindeloos bij ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn met een dunne tafel op maat.