Betaalbare tafels

Betaalbare tafels nodig?

Bent u op zoek naar betaalbare tafels van hout? Wij maken verschillende stijlen houten tafels voor een betaalbare prijs. Wilt u graag een robuuste, industriële of eiken tafel? Wij hebben het allemaal in ons ruime en diverse assortiment. Op iedere tafel geven wij een minimale garantie van 2 jaar. Ook de onderstellen kunnen per tafel verschillen. Wij hebben betaalbare tafels op maat. Kom met uw wensen naar ons en wij kijken samen met u naar een tafel die bij uw interieur past! Heeft u al eerder een tafel bij ons gekocht  en bent u op zoek naar een behandelset voor uw tafel? Wij hebben voor ieder materiaal een passende behandelset zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw tafel.  Al bijna 10 jaar zijn wij een begrip in de regio en ver daarbuiten. Wij leveren voor u betaalbare tafels voor binnen en buiten.

Betaalbare tafels bij De Tafel Knaller

Op zoek naar betaalbare tafels? Wilt u een industriële tafel met een onderstel van staal? En wilt u deze graag passend bij de rest van de meubels in uw woning? Wij maken tafels op maat tegen een betaalbare prijs. Wij verdiepen ons steeds in de nieuwste trends en ontwikkelingen. Onze collectie is uniek omdat wij iedere tafel zelf maken. Wij werken onder andere met de materialen eiken, oud eiken, teakhout, notenhout, staal en rvs. Onze betaalbare tafels hebben een stoere uitstraling en zijn volledig op maat te maken. Wij komen graag langs op locatie om advies op maat te geven. Wij kijken naar de ruimte en weten door onze jarenlange ervaring wat voor soort tafel bij uw interieur past.

Betaalbare tafels voor optimaal gebruik

Wij kunnen betaalbare tafels leveren waar u met het hele gezin van kunt genieten, maar we kunnen ook een bijzettafel in dezelfde stijl ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Aan onze tafels komen bijzondere gesprekken tot stand en u kun heerlijk genieten van een fantastische tafel. Onze tafels hebben een bepaalde sfeer waardoor deze bij iedereen in de smaak vallen. Wilt u graag een unieke en bijzondere houten tafel? Zowel op de website als in de showroom ziet u verschillende modellen. Dit is om u te inspireren over de vele mogelijkheden. Staat uw droomtafel er niet tussen? Kom met uw ontwerp naar ons en wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.  

Over De Tafel Knaller!

De Tafel Knaller is onderdeel van NietZomaarHout en is gevestigd in Giessen. Wij zijn een team experts die al jarenlang in het vak zitten. Wij gaan graag met u in gesprek over uw wensen. Wij helpen u graag!